Vážení zákazníci, z technických důvodů je náš telefonický kontakt dočasně mimo provoz. Pro kontakt prosím využijte e-mail info@skutr.eu. Děkujeme za pochopení. 🙂
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Pondělí-Pátek 9:00 - 11:00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
26.01.2023
NAKUPTE HNED, PLAŤTE POZDĚJI
Zcela nově nabízíme odložené a rozložené platby - nakupte hned, plaťte později. Na našem eshopu můžete využít odložené a rozložené platby prostřednic... číst celé
15.12.2022
DORUČENÍ DO VÁNOC
Vážení zákazníci, zboží uvedené jako skladem objednané a v případě předem zvoleného bankovního převodu i zaplacené do pondělí 19.12.2022 včetně odešl... číst celé
17.10.2022
Mimosezónní otevírací doba
Vážení zákazníci, od 17. 10. 2022 se mění naše otevírací doba mimo sezónu, jsme Vám k dispozici od pondělí do pátku od 9:00 do 11:00. Eshop samozřejm... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Najdete nás i na MALL.CZ

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti Petra Kladníčková, se sídlem Dlouhá 367, 793 51, Břidličná, IČ: 08029601, zapsané OŽÚ Prostějov pod č.: 370901/U2019/2057/Na (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Platební možnosti

..

Kde nás najdete

Plumlovská 17, 796 01, Prostějov

(naproti OC Kubus)

 

Kontakty
Logo
(Pondělí-Pátek 9:00 - 11:00)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz